Unpublished

BINAR aplikacije

BINSYS ERP

 

BinSys ERP je "multitenant" sustav u kojem je na jednoj instalaciji moguće istovremeno raditi s više subjekata. Broj odvojenih i/ili povezanih firmi/organizacijskih jedinica čiji se podaci prate u sustavu nije ograničen. Specifičnost BinSys ERP-a su izuzetne mogućnosti kombiniranja odvojenih i zajedničkih podataka u implementacijama s više firmi/organizacija. Trenutno je u jednoj od knjigovodstvenih firmi koja vodi kompletno knjigovodstvo za više od 100 korisnika...

*** BinSyS ERP ima omogućeno kreiranje i slanje E-računa (u suradnji s firmom Moj eRačun d.o.o.)  


Prikazi ekrana se nalaze dole....

  GOTO BINSYS ERP WEBsite >>>


 

binwin rOBNOkOMERCIJALNOPOSLOVANJE

BINWin - Robno Komercijalno poslovanje omogućava skladišno/komercijalno poslovanje za višestruke firme. Višestruka skladišta, kalkulacije artikala, veleprodaja, maloprodaja...od ponude do računa u minimumu potrošenog vremena. Naručivanje artikala po potvrđenim ponudama, višestruke isporuke/naknadno fakturiranje, praćenje projektata s pripadajućim dokumentima, radni nalozi. BINWin kreira naloge koji se automatski šalju u BINsys knjigovodstvo za import podataka prometa, a također u BINsys se mogu zaprimati i nalozi kreirani u Excellu iz drugih komercijalnih programa.


BinWIN ima omogućeno kreiranje i slanje E-računa (u suradnji s firmom Moj eRačun d.o.o.)


 

binpos

Point Of Sale aplikacija višestruke primjene: kafić, restoran, servis, ordinacija, dućan itd....fiskalizacija ugrađena.

Definiranje normativa, vođenje zaduženja/primki, izdavanje R1 računa, prateći izvještaji o prodaji, stanju artikala itd.

Prilagođeno korištenju Touch ekrana i radu s mišem.

Od 1.1.21 dodani i ispisi QR koda na računu.

Instalacija i najam app već od 150kn/mj+pdv; moguća isporuka u paketu s računalom, monitorom i pos printerom na otplatu. 

Modul E-Računi (externi)

Za korisnike koji nemaju ugrađen uE-račune u postojeći ERP, ovaj modul zaprima račune exportirane u .txt formatu (prema zadanoj specifikaciji) , te kreira e-račune koje šalje na servis Moj e-račun za dalju isporuku....